22.7 C
Banja Luka

Pronađeno više od kilogram kokaina u Hercegovini

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, su nakon prikupljenih operativnih saznanja o vršenju krivičnih djela zloupotrebe opojnih droga na magistralnom putu Ćukovci – LJubinje zaustavili putnički automobil marke „Fiat“, tip „Punto“ kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala M.N. iz Trebinja, a u kome je pronađeno 1031 gr. bijele praškaste materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Izvršenim pretresom putničkog automobila od strane policijskih službenika pronađeno je jedno najlonsko pakovanje sa bijelom praškastom materijom koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain. Vaganjem je utvrđeno da je neto masa najlonskog pakovanja sa sadržajem 1031 gr.

Policijski službenici PU Trebinje tragaju za licem inicijala M.N., protiv koga će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti podnešen izvještaj za počinjeno krivično djelo iz člana 207. Krivičnog zakonika Republike Srpske „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.


Navedene aktivnosti predstavljaju nastavak realizacije operativne akcije kodnog naziva „Strač“.
Izjava za medije je u 11.20 časova ispred Policijske uprave Trebinje.

(Vijesti Srpske)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here