Naslovna Politika Protiv mladih SNSD-a preduzeće se mjere zbog videa!

Protiv mladih SNSD-a preduzeće se mjere zbog videa!

0

Gradska uprava Banja Luka osuđuje kreiranje video sadržaja koji su na društvenim mrežama postavili Mladi socijaldemokrati, a u kojem su Gradska uprava i gradonačelnik Banje Luke predstavljeni kao odgovorni za „talačku krizu“.

U videu je navedeno da se „talačka kriza u Banjoj Luci nastavlja“, te da su „građani Banje Luke taoci Gradske uprave“ kao i da su „vrata Gradske uprave zaključana i da se unutra čuje vriska“ što je netačno, ali i neprimjereno i uznemirujuće za građane.

U videu su iznesene i tvrdnje poput onih da „gradonačelnika karakterišu agresija i promjenjivo ponašanje“ što je takođe zlonamjerno i neprimjereno.

Ovakav sadržaj šteti ugledu gradonačelnika Banje Luke, Gradske uprave, svih zaposlenih u ovoj instituciji, kao i gradu Banjoj Luci.

Povodom toga, obavještavamo javnost da u videu nisu iznesene istinite informacije, da se događaj prikazan u videu nije desio, te da su likovi i radnja izmišljeni.

S obzirom na to da nigdje u videu nije navedeno da se radi o sadržaju satiričnog, šaljivog ili izmišljenog sadržaja, ovim putem tražimo izvinjenje, a protiv odgovornih lica će biti preduzete i pravne mjere.

Ovom prilikom, poručujemo da nova gradska administracija prihvata kritike, sugestije, razumije satirične i kreativne sadržaje, ali da smo isto tako dužni da reagujemo kada objavljeni sadržaj uznemirava građane, šteti javnom interesu, te ugledu gradonačelnika i zaposlenih Gradske uprave.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube