Naslovna Izdvajamo „Prvi put sam bila na moru“ Biljana Čekić, koja glumi Daru u...

„Prvi put sam bila na moru“ Biljana Čekić, koja glumi Daru u filmu o Jasenovcu, o posjeti Crnoj Gori

0

Biljana Čekić (13), djevojčica o kojoj priča čitav region zbog maestralno odigrane uloge u filmu „Dara iz Jasenovca“, otkrila je pojedine detalje sa snimanja filma, o kojima do sada nije pričala.

Biljana je prilikom uključenja u jutarnji program “Prve” ispričala da je upravo zahvaljujući ovom filmu prvi put vidjela more, i to nedavno, kada je zbog filma obišla i publiku u Crnoj Gori, piše Blic.

– Crna Gora je prelijepa i mnogo mi se svidjela, prelijepo su nas ugostili i baš je bilo lijepo. Nisam nikada bila na moru, bila sam prvi put sada kada smo bili u Crnoj Gori. Bili smo u Budvi, prelijepo je, voljela bih da ljetujem tamo – rekla je mlada glumica i dodala kako se nosi sa popularnošću:

– Sve je ovo nestvarno, ne vjerujem šta se dešava.

Biljana je istakla veliku zahvalnost svima koji su joj pomogli u ovom ostvarenju, zbog kojeg je dobila i stipendiju za školovanje.

– Dobila sam stipendiju za školovanje. Mnogo sam zahvalna na svemu što su uradili za mene, ne mogu da izdvojim nešto, jer za sve su bili tu. Ali eto, možda ta stipendija… Mnogo mi je drago i zahvalna sam svima – rekla je ova talentovana djevojčica.

 

Srpskainfo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: