Naslovna Najnovije PRVI PUT SE OGLASILA: Ivana Aleksić odgovorila na kajanje repera

PRVI PUT SE OGLASILA: Ivana Aleksić odgovorila na kajanje repera

0

Nakon što se reper Nenad Aleksić Sha javno pokajao zbog prevare i javno priznao da voli sada već bivšu ženu, oglasila se ona.

On je pred svima javno priznao da voli još uvek sada već bivšu ženu od koje se nedavno razveo, jer je prevario u rijalitiju. Ivana se po prvi put oglasila za medije i otkrila da tako nešto nije očekivala od njega.

– Šokirana sam, šta da kažem. Nisam čula šta je rekao, ali ne mogu da poverujem. Svakako da nisam očekivala, ali ja sam stavila tačku! Ja sam sada razvedena žena i tako će ostati. Ne nameravam da se viđam s njim kad izađe, nema šanse! Što se njegovog oca tiče u korektnim smo odnosima, to je sve u redu, ali ja ostajem pri svojoj odluci da je među nama gotovo – rekla je Ivana za domaće medije.

Podsetimo, zbog izjava repera, oglasio se i njegov otac Zoran Aleksić, koji je istakao da bi voleo da se Ivana i Nenad vide i izglade odnos, a kako je Ivana rekla da je među njima gotovo, ostaje nam samo da vidimo, da li će zaista biti tako ili će možda doći do pomirenja kada reper izađe.

(IDJTV.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: