Naslovna Politika PRVI PUT U TREBINJSKOM SDS-u! Žena na čelu Gradskog odbora

PRVI PUT U TREBINJSKOM SDS-u! Žena na čelu Gradskog odbora

0

Milica Radovanović, nova je predsjednica Gradskog odbora SDS Trebinje. Tako su danas odlučili delegati na izbornoj skupštini SDS-a. Milica je po zanimanju master industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaposlena kao viši asistent na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju i majka dvoje djece.

„Moj glavni motiv da se uopšte počnem baviti politikom su moja djeca i porodica. Ne želim da dođem u situaciju za 15 ili 20 godina da oni moraju napustiti ovaj grad i voljenu nam Republiku Srpsku tražeći koru hljeba, a da sam ja pri tome sjedala kući skrštenih ruku. Želim da učestvujem u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg ambijenta za sve nas“, rekla je Radovanovićeva u svom obraćanju delegatima na Skupštini.

„Pozivam sve ljude dobre volje da nam se pridruže, da na krilima narodne volje, odlučnosti, spremnosti i prije svega dostojanstva vidimo leđa onima koji nas obmanjuju, onima koji nam otimaju, koji su nam uzeli radna mjesta i postavili nestručne i podobne kadrove i onima koji su nas doveli na rub egzistenzije“, zaključila je Radovanovićeva.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube