Naslovna Republika Srpska Bijeljina Prvi snimci sa mjesta ubistva policijskog inspektora u Bijeljini (VIDEO)

Prvi snimci sa mjesta ubistva policijskog inspektora u Bijeljini (VIDEO)

0

Policijski inspektor Nenad Marković iz Bijeljine ubijen je noćas u pucnjavi ispred noćnog kluba u centru Bijeljine, a uhapšeno je više osoba.

Iako se u pojavila informacija da je i jedna osoba, odnosno radnik obezbjeđenja ranjen u pucnjavi, kako je “Nezavisnim novinama” potvrđeno, nema informacija o ranjenima u pucnjavi.

Na licu mjesta nalazi se veliki broj pripadnika policije, koja je nakon ubistva blokirala šire područje oko mjesta zločina, te zaustavljala i kontrolisala sva vozila i prolaznike.

Za ubistvo je osumnjičen Nikola Kokanović koji je navodno sin Zorana Kokanovića, člana Socijalističke partije i narodnog poslanika NSRS.

On je poznat policiji, a krajem decembra prošle godine osuđen je na dvije godine i dva mjeseca zatvora.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, sinoć oko 23,57 časova prijavljeno je da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N.M. koji je tom prilikom od zadobijenih povreda smrtno stradao.

“Sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije”, navode iz policije.

Tačne okolnosti ubistva se istražuju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube