Naslovna Crna Hronika Pucao na sugrađanina pa dobio batine

Pucao na sugrađanina pa dobio batine

0
policija
Foto; Illustracija

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja“, a izvještaj za ova učinjena krivična djela biće podnesen protiv lica D.D. iz Gacka, dok će protiv lica S.G. iz Gacka biti podnesen izvještaj za učinjeno krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje sinoć, 25.09.2021. godine oko 22.30 časova došli su do saznanja da je u mjestu Šljivovica, opština Gacko došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane lica D.D. prema putničkom teretnom vozilu kojim je upravljalo lice inicijala S.G. iz Gacka.

Lice S.G. u fizičkom obračunu licu D.D. nanijelo povrede u prijedelu glave i grudi, i oduzelo vatreno oružje. Lice inicijala D.D. je hospitalizovano u Javnu zdravstvenu ustanovu „Bolnica Trebinje“. Dok je lice inicijala S.G. lišeno slobode, zbog počinjenog krivičnog djela, a kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Oduzeto oružje predato je policijskim službenicima.

 

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube