Naslovna Rusija PUTINOVA SKRIVENA PORUKA Moskovski Komsomolec analizirao govor ruskog predsjednika! (VIDEO)

PUTINOVA SKRIVENA PORUKA Moskovski Komsomolec analizirao govor ruskog predsjednika! (VIDEO)

0
Nije se bez razloga ruski predsjednik Vladimir Putin obratio Rusima na Dan zastave Ruske Federacije. U govoru ruskog lidera može se pronaći skrivena poruka koja ukazuje da se Rusija sprema za odlučnu akciju na međunarodnoj sceni

Ovaj zaključak donjeli su novinari informativne publikacije Moskovski Komsomolec. Autori materijala su detaljno analizirali Putinovu izjavu, a takođe su objasnili zašto je ova video poruka važna za Rusiju.

Analitičari su primjetili da ranije Vladimir Putin nije govorio povodom Dana državne zastave Rusije. Ruski predsjednik se obratio građanima, podsetivši ih da je Rusija „moćna, nezavisna svjetska sila”. On je takođe napomenuo da Ruska Federacija namijerava da „na međunarodnoj areni vodi samo politiku koja odgovara fundamentalnim interesima Otadžbine“.

Prema riječima novinara, ove riječi Vladimira Putina nose skrivenu poruku. Oni ukazuju da se Rusija sprema za nešto odlučujuće. Moskva može preduzeti određene spoljnopolitičke korake protiv Ukrajine i Zapada, demonstrirajući cijelom svijetu svoju spremnost da zaštiti nacionalne interese.

– Rukovodeći se svojim shvatanjem temeljnih interesa otadžbine, Putin je spreman da preduzme neke drastične i odlučne (čak i po standardima 2022.) korake. I nije ostalo mnogo vremena za čekanje – objasnili su autori materijala.

Novinari nisu precizirali šta je tačno Vladimir Putin imao na umu, ali su sugerisali da Rusija namerava da odgovori Ukrajini i Zapadu zbog njihovih napada i prelaska „crvenih linija“. Najverovatnije je reč o proširenju specijalne operacije za denacifikaciju i demilitarizaciju Ukrajine.

Izvor: Webtribune.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: