Naslovna Najnovije Puzi, narode, kad si lud…”: Novi okršaj na društvenim mrežama, Gorica Dodik...

Puzi, narode, kad si lud…”: Novi okršaj na društvenim mrežama, Gorica Dodik očajna zbog reakcije Dragana Mektića na harmoniku u Predsjedništvu…

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon još jednog ponižavanja državnih institucija od strane Milorada Dodika.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik u svoj kabinet u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu doveo je harmonikaša, kako je ranije i najavio.

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac, skupa s Dodikom, pao je u trans pjevajući poznate hitove, među kojima su i “Srpkinja je mene majka rodila”, “Romanija”…

Komentar na bizarne scene iz Predsjedništva BiH dao je i bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

„E, je**te me, ako je normalan. Ne bih rekao da je narodu do pjesme“, poručio je Mektić.

Nije prošlo puno vremena, a na taj Mektiće komentar reagovala je Gorica Dodik.

„Poštovana gospodo na nivou što vas je sramota, što vam je fuj i seljakluk, što se ježite… Kada vi budete na Miloradovom mjestu slobodno stavite bijele rukavice i izujte se pred zgradom Predsjedništva prije nego što uđete, pa puzeći do svog kabineta dođite“, poručila je Gorica Dodik.

„Narod da puzi, a vi ćete i dalje uspravno i dostojanstvo da kradete. Puzi, narode, kad si lud i ponizan, odgovorio je Mektić.

-Opet me jaran uhodi na Twitteru i “zapušava” mi usta po federalnim medijima. E, moj Mektiću na šta si ti spao da se držiš mene kao pijan plota, u očaju je komentarisala Dodikova kćerka Gorica.

(SB)