Naslovna Najnovije Radović: Na krilima naroda pomešćemo SNSD

Radović: Na krilima naroda pomešćemo SNSD

0

Na krilima naroda pomešćemo SNSD sa političke scene, narod nama vjeruje i upravo narod će ih skloniti sa političke scene, zato što su ga sve ove godine ponižavali, poručio je dr Milan Radović, nosilac liste SDS za NSRS u IJ3.

„Nama ne trebaju skupo plaćeni pjevači Ceca i Lukas da privučemo ljude na naše skupove i to smo pokazali. Mi to radimo srcem i dušom i narod je to prepoznao. Oni su svjesni da su naš narod toliko osiromašili i sada misle da sa pet kila brašna, dvije litre ulja, četiri konzerve i čajnom kobasicom kupe glasove. To im ovaj put kod naroda neće proći“, kazao je Radović.

On je poručio da za razliku od vlasti, koja Srpsku i njen narod vodi u izolaciju i siromaštvo, kandidati opozicije nude stabilnu Republiku Srpsku, prosperitet i bolji život za njen narod.

„Mi ćemo narodu vratiti dostojanstvo, imaće posao, pravdu, bolji životni standard. Mi nećemo krasti, namještati tendere, nećemo vršiti partijska zapošljavanja… Mi za razliku od njih ne kupujemo glasove,  svaki dan idemo od vrata do vrata i objašnjavamo narodu da ovako više ne može i dajemo recepte kako da se ovdje živi bolje! Zato je naš slogan „Živjećeš bolje“.  Кandidati sa SDS liste su čestiti i ostvareni u svojim profesijama“, istakao je Radović.

Po njegovim riječima, kandidat SNSD , Željka Cvijanović, se sakrila u ovoj izbornoj kampanji!

„Ona je bila pet godina predsjednik Vlade Republike Srpske, a za to vrijeme se najviše ljudi iselilo iz Srpske. Uništene su tri banke i dug se popeo na 5,8 miliona КM. Кao predsjednik Republike ostaće upamćena samo po 18 savjetnika i budžetom od 11 miliona КM“, rekao je dr Radović.

Za Mirka Šarovića dr Radović je rekao da je tih čovjek koji pet puta mjeri, a jednom sječe.

„On je najbolji političar u SDS i zato treba svi da mu pomognemo“, naveo je Radović.

Na kraju, dr Radović je poručio da je Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, obrazovana žena, nije bahata, da je sušta suprotnost Miloradu Dodiku i da će ga zato drugog oktobra poslati u političku istoriju.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube