Naslovna Izdvajamo Radović odgovorio Željki Cvijanović: Nemate više šta da ponudite ovom narodu

Radović odgovorio Željki Cvijanović: Nemate više šta da ponudite ovom narodu

0
Posao Predsjednika Republike Srpske nije da komentariše rad opozicije, već da svojim autoritetom utiče na Vladu kako bi smanjila korupcija, zaustavio odlazak mladih i stručnih ljudi, poboljšao položaj penzionera i boraca i poboljšao položaj Republike Srpske u međunarodnim krugovima”, istakao je Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS, reagujući na kritike Željke Cvijanović upućene opoziciji.

 

“Ova vlast koja vlada od 2006. godine nas je dovela u situaciju u kojoj nam mladi ljudi, inženjeri, ljekari i profesori odlaze u inostranstvo trazeći pravednije i naprednije društvo i svoje mjesto pod suncem. Penzioneri i radnici jedva sastavljaju kraj sa krajem, dok borci protestuju jer ne mogu da prehrane svoje porodice“, poručio je Radović, saopšteno je iz SDS-a.

On je kazao da je dug Republike Srpske na zabrinjavajućem nivou, da nas investitori zaobilaze u širokom krugu, a domaći privrednici su prepušteni sami sebi.

“Bilo bi dobro da gospođa Cvijanović prozove Vladu i insitucije da objasne narodu zašto je vakcinisano samo 5 odsto građana Republike Srpske i kako i po kojim cijenama su nabavljani respiratori, šta je sa poljskom bolnicom i koliko su nas koštale vakcine i medicinski materijal?“, upitao je zamjenik predsjednika SDS.

Radović je poručio da predsjednik Republike treba da bude predsjednik svih građana, a ne samo članova i simpatizera SNSD.

“I na kraju, gospođo Cvijanović, budite sigurni da će opozicija ponuditi najbolje kandidate, koji će narodu ponuditi program i dati nadu u bolje sutra, jer vi nemate više šta da ponudite ovom narodu. Upravo će ti kandidati svojom pobjedom promijeniti sistem i obezbijediti da sve institucije rade svoj posao i da svi budu jednaki pred zakonom. Naši kandidati će predstavljati sve građane a ne samo političku stranku koja će ih kandidovati”, zaključio je Radović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube