Naslovna Republika Srpska Revoltiran: Policija mu oduzela auto, pa jaše na konju kroz grad (FOTO)

Revoltiran: Policija mu oduzela auto, pa jaše na konju kroz grad (FOTO)

Novopazarac čiji identitet nije poznat, jahao je danas na konju po centru tog grada iz revolta što su mu pripadnici Žandrmerije zaplijenili automobil.

“Džokej” je navodno “bezbjedonosno intresantno lice”, a vozilo mu je zaplijenjeno tokom vanredne policijske kontrole, koja je uslijedila nakon serije pucnjava i obračuna u Novom Pazaru.

Zasad nije poznato ko je muškarac na konju, a njegova pojava danas je izavala veliku pažnju građana koji su ga i fotografisali.

Navodno, na teritoriji Novog Pazara u toku je policijska akcija, nakon što je ovaj grad potreslo niz incidenata i pucnjava. Zbog toga je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prije nedjelju dana naredio pojačano prisustvo policije i Žandarmerije. Prisustvo većeg broja policajaca i žandarmerije, bilo je vidljivo već prvog dana, kada su zaustavljali automobile i pretresali prtljažnike, piše Nova.rs.

Vulin je prošlog četvrtka obišao PU Novi Pazar, kada je razgovarao sa načelnikom i rukovodiocima PU Novi Pazar o situaciji u tom gradu.

U saopštenju MUP-a, navodilo se da je ministar Vulin rekao da građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome možete nekažnjeno da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon.

(BL Portal)