Naslovna Region ROSU nastavlja sa pritiscima: Maltretirali srpskog mladića, tukli ga po glavi i...

ROSU nastavlja sa pritiscima: Maltretirali srpskog mladića, tukli ga po glavi i nogama

0
ZUBIN POTOK – Pripadnici tzv. specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N.T koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama.

Do incidenta je došlo na skretanju prema Lučkoj reci, kada su pripadnici ROSU zaustavili vozilo kojim je upravljao mladić

Oni su vozilima „hamer“ presreli srpskog mladića, a onda krenuli da ga maltretiraju.

Tri pripadnika tzv. specijalne jedinice su tokom pretresa tražili od mladića da se okrene prema automobilu i da raširi ruke i noge, što je on učinio, a nakon toga su ga tukli po rukama i nogama, a jedan od njih i nekoliko puta ga je udario u glavu, prenosi Kosovo Onlajn.

Portparol tzv. kosovske policije za sever Kosova i Metohije Branislav Radović rekao je da može da je mladić podneo žalbu tzv. Policijskom inspektoratu Kosova.

„U ovom trenutku vam na osnovu podataka koje imam mogu samo potvrditi da se lice N.T. žalilo (tzv.) Policijskom inspektoratu Kosova, zbog torture i maltretiranja koje su prema njegovim navodima nad njim izvršili pripadnici specijalne jedinice u opštini Zubin Potok“ rekao je Radović, koji je napomenuo da nema više detalja o ovom slučaju i da će javnost o ovome biti obaveštena kada budu prikupljeni podaci.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube