Naslovna Svijet Rus u Njemačkoj slušao muziku koja veliča Putina, a onda mu se...

Rus u Njemačkoj slušao muziku koja veliča Putina, a onda mu se smračilo pred očima: ‘Gdje idete, j**** vam mater!’

0

Videozapis je na društvenim mrežama objavljen nakon što su SAD i Njemačka pristale Ukrajini poslati borbene tenkove.

Društvenim mrežama kruži videozapis muškarca, prema svemu sudeći ruskog državljanina, koji je tijekom vožnje autoputem A72 kod grada Chemnitza u Njemačkoj pretekao nekoliko šlepera koji su prevozili američka oklopna vozila pješaštva Bradley IFV.
Muškarac je tijekom vožnje slušao pjesmu Volođe Putina ruskog muzičara Vjačeslava „Sjave“ Hahalkina i psovao praktički sve i svakoga.
– Pogledajte, sad ću preteći kolonu tih pe***a, je*o ih u usta. Ku*o, stari je***i tenkovi. Je**m vas u usta. Gdje ih vozite, moroni jedni, ku*e? Je***i pe***i. Evo, jeb**e, sje**o bih ih s tom artiljerijom, te poljske pe***e, je***e – rekao je muškarac.

Nakon spomenutog festivala vulgarnosti i vožnje na autoputu, uslijedio je kadar u kojem se može vidjeti kako voz negdje prevozi 18 oklopnih borbenih vozila. Zatim je uslijedio drugi kadar u kojem se može vidjeti kako sedam šlepera prevozi sedam oklopnih borbenih vozila.

https://twitter.com/NOELreports/status/1618340666198880256?s=20&t=hEWez9QciABYO0wRbC0e7w

Videozapis je na društvenim mrežama objavljen nakon što su Sjedinjene Američke Države i Njemačka pristale Ukrajini poslati borbene tenkove.
Predsjednik SAD-a Joe Biden rekao je da će Washington Kijevu poslati 31 tenku marke M1 Abrams, a Nijemci su rekli da će Ukrajina poslati 14 tenkova marke Leopard 2.
Nemoguće je reći kada je snimka točno nastala te koju je snimio.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube