Naslovna Najnovije Ružičić: Žena sam od krvi i mesa, što to ne bih pokazala

Ružičić: Žena sam od krvi i mesa, što to ne bih pokazala

0

Načelnica Jezera Snežana Ružičić koja je izazvala veliku pažnju provokativnim videom na Instagramu kaže za Avaz da je prijavno iznenađena reakcijama na društvenim mrežama ali i brzinom kojom se ovaj video širi.

„Pozitivno sam iznenađena brzinom širenja snimka. Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj instagram profil je ličan i to je platforma na kojoj ja biram da plasiram sadržaj isključivo ljudskog karaktera, žene od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama“, rekla je Ružičić.

Koliko je video načelnice privukao pažnju javnosti, pokazuje podatak da je za kratko vrijeme dobio skoro 12.000 lajkova.

„Senzibilnosti jedne žene propagiram na svoj način i ja smatram da ona mora biti prisutna i u poslovnom i u privatnom životu. Tek tada kada ne sputavamo ženstvenost, žene zaista mogu sve. Izuzetno mi je bitno što se opet vidi da samo samosvjesne žene podržavaju druge žene. Sezona je otvorena! Radujem se promociji naših krajeva, kako ljudskih tako i prirodnih ljepota“, rekla je Tužičić.

Na upit Avaza da li se susreće sa nekom vrstom problema zbog svojih objava, kaže kako nema problema ona, već očigledno da ima problem u društvu i delegiranju važnih vijesti, kakva je bila vijest o ekološkom incidentu curenja nafte na podčju opštine Jezero, a koju su prenijela samo tri medija.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube