28.7 C
Banja Luka

Sahranjen Goran Kalajdžić, preminuo nakon batinjanja aktivista SNSD-a

Goran Kalajdžić Beja, kojeg su nasmrt pretukla trojica aktivista bijeljinskog SNSD-a, sahranjen je danas na gradskom groblju u Pučilama.

Kalajdžića su napala trojica aktivista SNSD-a, Miloš, Dušan i Stefan Gajić.

Miloš Gajić je vozač SNSD-ove funkcionerke Milice Marković, Dušan Gajić radi kao vozač direktora u Kazneno-popravnom zavodu u Bijeljini, a Stefan Gajić u Policijskoj upravi u Bijeljini.

Premlaćivanje Kalajdžića na stranačkom skupu SNSD-a u bijeljinskom naselju Pučile posmatralo je više od 20-ak ljudi, a zatim je nastavljeno i u njegovoj kući.

Navodno, kako se tada pominjalo, u pitanju su raniji neriješeni odnosi između pokojnog Kalajdžića i oca pomenute trojice Gajića.

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog Tužilaštva Doboj, u vezi sa događajem od 30. septembra 2022. godine kada je pronađen mrtav G.K., tužilac je izvršio uviđaj na licu mjesta i, između ostalog, naredio obdukciju tijela, a u međuvremenu su S.G. i M,G,, uhapšeni i ispitani u Tužilaštvu.

„Obdukciju nad tijelom G.K. je izvršio tim vještaka JZU Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske i istom je utvrđeno da je G.K. imao srčani zastoj sa edemom pluća, odnosno da se radi o prirodnoj smrti, a da su povrede pronađene na tijelu lake tjelesne povrede, odnosno povrede na gornjoj usni i nosu, ali da su nosne kosti čitave, kao i da postoje manji krvni podlivi na leđima, te da povrede nisu u uzročno posljedičnoj vezi sa nastupanjem smrti“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here