Naslovna Najnovije „Samo kroz gorivo od naroda vlast uzela preko 300 miliona KM“

„Samo kroz gorivo od naroda vlast uzela preko 300 miliona KM“

0

– Samo su svemir i ljudska glupost beskonačni rekao je Albert Ajnštajn. Da je kojim slučajem poživio da upozna određene političare iz SNSD vjerovatno bi u spisak beskonačnih pojava dodao i licemjerje SNSD delegata i poslanika“, napisao je lider PDP-a Branislav Borenović na fejzbuk profilu.

On je podsjetio da su juče Dušanka Majkić, Nikola Špirić i ekipa ponovo izvršili zadatak i spriječila usvanje izmjena Zakona kojim se privremeno ukidaju akcize pa se moralo na današnjoj sjednici Predstavničkog doma kroz imenovanje komisije za usaglašavanje ovog zakona nastaviti mrcvarenje i proceduralne vratolomije sa jednim ciljem.

„Da do manjih cijena goriva ne dođe dok je ove vlasti. Iako su prihodi Uprave za indirektno oporezivanje do sada rasli preko milijardu maraka u 2022, SNSD putem svojih delegata i dalje sprečava usvajanje mjere koja bi cijene goriva spustila do pola marke po litri  i time linerno pomogli građanina i privredi i pomogli obuzdavanju inflacije koja je upravo zbog odsustva mjera i institucionalnog pristupa duplo veća nego u Evropskoj uniji i zemljama okruženja“, navodi se u objavi i naglašava:

„Šest mjeseci zbog SNSD-a građani plaćaju rezevoar goriva tridesetak maraka skuplje a istovremeno se nastavljaju nabavke preskupih softvera, poslovnih prostora i ispunjavaju želje tajkuna. Samo su kroz gorivo za ovih 170 dana uzeli od naroda preko 300 miliona maraka i  dalje im nije dosta“.

Za Borenovića to je vrhunac bezobrazluka, bahatosti, podlosti i bezobzirnosti.

„Pitaju me novinari šta je rješenje za sagu i oko akciza i oko nižeg PDV-a? Samo drugi oktobar i odluka da ovakve političke oligarhije više ne dobiju mogućnost da ovako korisne odluke za sve ljude, domaćine, farmere, privrednike…sprečavaju i razvače u nedogled. Drugi oktobar je dan kada će razni dodici, majkići, špirići… i ostatak SNSD-a početi polagati račune između ostalog i za zavlačenje ruke u džep narodu kroz akcize“, napisao je Borenović i dodao još 34 dana…

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: