24.7 C
Banja Luka

“SAMO SE BRANIO” Svjedok ispričao detalje pucnjave u Zvorniku

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u kafe kladionici u Trnovici kod Zvornika ubijen je Boriša Beatović iz Branjeva, dok su tri osobe povrijeđene.

Branko Radić iz Zvornika, svjedok događaja potvrdio za N1 da je pucao gazda ugostiteljskog objekta Goran Bojić koji je tu noć organizovao zabavu za suprugu i okretao prase.

Ranije je Radić prolazio pored restorana/kladionice i primijetio tri muškarca ispred.

– Čuo sam kako su ta trojica udarili gazdu i ovaj je potom otišao po pištolj iza šanka i pucao – govori svjedok događaja.

I samu pucnjavu Radić je začuo kada je ušao u kuću.

– Gazda je inače miran i tih – govori svjedok, dodajući da je mišljenja da se “samo branio”.

Policija se i dalje nalazi ispred ugostiteljskog objekta u kojem se pucnjava desila sinoć oko 23 sata. Sve je u rukama Okružnog tužilaštva Bijeljina, iz kojeg kažu da će tokom dana poslati saopštenje.

Mediji su prenijeli da je napadač u bjekstvu te da se uputio ka Tuzli. Iz MUP Tuzlanskog kantona tvrde da u ovakvim situacijama, kada postoji mogućnost da je odbjegli na njihovom terenu, saradnja s policijom u Republici Srpskoj se podrazumijeva. Dodaju i da konstantno prate stanje.

Podsjetimo, ubijen je Boriša Beatović iz Branjeva, a u zvorničku bolnicu su sinoć primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni ljekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here