Naslovna Republika Srpska Samohranoj majci Mirjani Jojić potrebna pomoć (VIDEO)

Samohranoj majci Mirjani Jojić potrebna pomoć (VIDEO)

0

Nezaposlenoj samohranoj majci Mirjani Jojić iz Banjaluke potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi nastavila borbu sa opakom bolesti. Za liječenje u Turskoj neophodno joj je preko 30 hiljada evra.

Već 7 godina bori se protiv karcinoma dojke a posljednje pretrage pokazuju da je došlo do metastaziranja tumora na limfne čvorove vrata. Nalaz nije obećavajući, priča četrdesetogodišnja Mirjana, koja mukotrpnu borbu nastavlja.

“Bilo je sve u redu do 2019. godine. Kasnije mi se pojavilo na vratu, ima i ožiljak i ponovo operacija opet odstranjeni limfni čvorovi odnosno uzet uzorak i opet je ustanovljeno da je to metastaza iz dojke i opet šest hemoterapija i zračenja 27 koje je mene spalilo. U stvari ništa mi nije pomoglo nego odmoglo, ovo sad je sve zbog toga“, rekla je Mirjana.

Opaka bolest nije se proširila na jetru ili neki drugi vitalni organ što je utjeha i razlog da specijalisti iz Turske prihvate da Mirjanu podvrgnu tretmanu krio-ablacije.

“Sve ukupno 30-35 hiljada evra bi to koštalo. U Turskoj ne bi ostajala u bolnici nego u privatnom smještaju, jer se radi u četiri sesije a svaka tri dana dolazim u bolnicu i oni to rade pod lokalnom anestezijom, prvo zamrzavaju pa pale i to je neka nova metoda i ja bih bila prvi pacijent iz BiH na kojoj bi to primjenili“, navodi Mirjana.

Vrućine loše utiču na Mirjanino zdravstveno stanje. Vrijeme je bitno poručuje ova aktivistkinja i humanitarka, koja je samohrana majka  i podstanar. Zato moli dobre ljude da joj koliko ko može pomogne, jer ovu životnu bitku sama ne može iznijeti.

Mirjani možete pomoći uplatama na žiro račune

UniCredit Bank

Tekući račun : 3383502510886122, podračun za Mirjana Jojić : 45145238000 (KM uplate)

Devizni račun : IBAN BA39 3383 5028 7286 4126 (Euro), SWIFT CODE : UNIRBA22

Kontakt telefon, putem kojeg možete direktno kontaktirati Mirjanu je +387 65 61 33 45

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: