Naslovna Politika Šarović čestitao predsjedniku Vučiću Dan državnosti

Šarović čestitao predsjedniku Vučiću Dan državnosti

0
Mirko Sarovic predjsednik SDS-a

Izazovi koji danas stoje pred Srbijom su drugačiji od onih u devetnaestom vijeku ali narodni prosperitet, napredak i sloboda vrhunske su vrijednosti kojima se i danas vodi srpski narod – stoji u čestitci predsjednika SDS-a Mirka Šarovića upućenoj Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

„Na dan kada Srbija slavi praznik obnove svoje državnosti i ustavnosti u ime Srpske demokratske stranke i u svoje lično ime, želim da Vama i svim građanima Republike Srbije čestitam Dan državnosti uz najsrdačnije čestitke“ – stoji u Šarovićevoj čestitci.

Predsjednik SDS-a ističe da danas na praznik kada Srbija pamti i praznuje podvige svojih predaka, ističemo da njihovo zavještanje traje u mislima budućih pokoljenja.

„Vjerujemo da će Srbija biti još snažnija i stabilnija u godinama pred nama. Takva Srbija je neophodna Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini ali i čitavom regionu.  Još jednom želim da Vama i svim građanima Srbije poželim srećan 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije“ – zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube