Naslovna Izdvajamo Šarović Dodiku: Bahatim napadima upravo dokazuješ svoju nemoć

Šarović Dodiku: Bahatim napadima upravo dokazuješ svoju nemoć

0

Кada Dodik krene sa najprizemnijim uvredama i uličarskim jezikom znate da nema ništa pametno da kaže i da se suviše zapetljao u vlastite laži i podvale. Vulgarnim i bahatim napadima samo dokazuješ svoju nemoć, poručio je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke odgovarajući na lične prozivke Milorada Dodika.

„Nervoza i otvorena agresija uvijek su jasan znak slabosti, nemoći i nesposobnosti Dodika da odgovori na politički krah koji je doživio i sunovrat njegove po Republiku Srpsku pogubne politike. Izuzev ružnih riječi, otrcanih fraza o `izdajništvu` i primitivizma koji je njegov zaštitni znak, ništa nije rekao, objasnio niti demantovao. I uzalud mu njegov bahati rječnik, ostao je dužan objašnjenja svojih poteza i istinu javnosti“ – poručio je Šarović.

Šarović kaže da Dodik treba da odgovori i to zašto kao rezultat njegove politike imamo samo pustošenje Republike Srpske i zašto smo postali svjetski slučaj, zašto smo stvorili brojne protivnike, zašto smo sve siromašniji i zašto nas je sve manje i manje?!

„Tačno je – Dodik hoće da privatizuje HET. Ni to nije demantovao niti ponudio argumentaciju zašto ulazi u ovaj sramni aranžman?! Ali neka zna da narod očekuje odgovore. Protesti slijede i moraće se sa tim suočiti i on i njegova politika. Dodik napada jer ne zna kako da se izvuče iz svoje užasne lične  situacije i političkog kraha koji je doživio i misli da će galamom u potpunosti zagušiti zdrav razum. Ali moraće pred Narodnu skupštinu Republike Srpske uskoro i tu ga čekamo“, poručio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: