Naslovna Najnovije ŠAROVIĆ komentarisao NEŠIĆA: „Oni koji žele promjene su opozicija a nju predvodi...

ŠAROVIĆ komentarisao NEŠIĆA: „Oni koji žele promjene su opozicija a nju predvodi SDS“

0

Na proslavi krsne slave Srpske demokratske stranke (SDS), predsjednik ove stranke Mirko Šarović komentarisao je podijele u opoziciji i posljednje javno obraćanje predsjednika DNS-a Nenada Nešića.

„Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju i prema političkim protivnicima i prema onima koji žele da ruše aktuelni režim. Nećemo se nikad bacati kamenom, dakle ko želi da se bori i da mijenja ovo društvo ne treba da se bavi pitanjima unutar opozicije i da vode ratove i polemike sa drugim pripadnicima opozicije“, poručio je Šarović.

Predsjednik SDS-a dodaje da opozicioni lideri treba da se okrenu borbi prema aktuelnoj vlasti i njihovim kandidatima.

„Oni jesu naš cilj i to je ključna poruka. Ko želi promjenu vlasti treba da stane u borbu protiv SNSD-a i njegovih satelita koji su na jednoj strani a mi smo na drugoj.

Ovdje nema sredine i nema nikakvog drugog puta. Opcija za građane je potpuno jasna, oni koji žele promjene su opozicija a nju predvodi SDS. Ne moramo da vodimo istu politiku ali treba da imamo isti cilj. Svako je dobrodošao u borbi protiv režima“, zaključio je Šarović.

Podsjećamo javnost da je predsjednik DNS-a Nenad Nešić ranije izjavio da predsjednik SDS-a Mirko Šarović nema potreban kapacitet da pobijedi na izborima Željku Cvijanović i SNSD.

“Mirko Šarović nema nikakve šanse da pobijedi Željku Cvijanović na izborima u oktobru. Jedini koji to može u ovom trenutku, a to govori sva istraživanja i to su reakcije u samom narodu, što se tiče kandidata za člana Predsjedništva BiH jesam ja”, poručio je Nešić.