Naslovna Politika Sastanak opozicije bez Narodnog fronta: SDS, PDP i Vukanović „iskulirali“ Trivićevu

Sastanak opozicije bez Narodnog fronta: SDS, PDP i Vukanović „iskulirali“ Trivićevu

0

Lideri SDS, PDP i Liste “Za pravdu i red” sastali su se preksinoć u Istočnom Sarajevu i, kako je objavljeno, razgovarali o opštoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.

Jedina opoziciona stranka koja nije učestvovala, niti je bila pozvana na navedeni sastanak, bio je Narodni front Jelene Trivić.

Prvu informaciju o održavanju navedenog sastanka preko društvenih mreža objavio je lider PDP, Branislav Borenović, koji je otkrio i neke zaključke koje su čelnici SDS, PDP i Liste “Za pravdu i red” usvojili poslije završetka pomenutog skupa.

– Potpuno smo saglasni da poboljšanje stanja u pravosuđu mora biti prioritet svih prioriteta, kao preduslov za suzbijanje najgore pošasti ovog društva, korupcije. Naravno, jedan od naših osnovnih prioriteta biće i izmjene Izbornog zakona sa ciljem da konačno imamo fer i poštene izbore, jer svaka korupcija i kriminal vlasti imaju svoje izvorište u izbornoj korupciji i kriminalu. Veoma konstruktivan i koristan sastanak – objavio je Borenović na društvenim mrežama.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube