20.7 C
Banja Luka

SDS i Lista za pravdu i red neće podržati Stanivukovića; Vukanović – Mora nestati sa političke scene

U prostorijama SDS-a u Banjaluci, danas je održan sastanak te stranke i Liste za pravdu i red, koju predvodi Nebojša Vukanović.

I dok PDP najavljuje zajedničkog opozicionog kandidata kada je u pitanju Banjaluka, SDS i Lista za pravdu i red, tako ne misle.

Lider SDS-a Milan Miličević, nakon sastanka je kazao da je ta stranka u dilemi, odnosno, da li da ide sa svojim kandidatom ili da podži nekog drugog.

– Većinsko mišljenje članova stranke je da idemo sa svojim kandidatom, ali vidjećemo – naglasio je Miličević te dodao:

– Kandidata Draška Stanivukovića neće podržati Narodni front i Lista za pravdu i red – kazao je lider SDS-a.

Nebojša Vukanović, nakon današnjeg sastanka bio je dosta „oštriji“ na jeziku kada je u pitanju Draško Stanivuković.

– Nema nikakve šanse za podršku Drašku Stanivukoviću. On nije imano nijedan sastanak sa opozicijom od kada je postao gradonačelnik. To je jedan samovoljac, iskomplesirani. Stanivuković mora da bude svjestan da ćemo da uložimo maksimalan napor da ga ogolimo. To je licemjer, lažov i prevarant. Takva pojava mora da nestane sa političke scene kako bi ovo društvo doživjelo katarzu – istakao je Vukanović.

On je poslao i jasnu poruku PDP-u, rekavši da nema podrške ukoliko Stanivuković bude kandidat za gradonačelnika grada na Vrbasu.

– Bude li PDP stao na stranu Draška Stanivukovića, onda sa nama nemaju šta da razgovaraju – jasan je bio Vukovanović.

Na sastanku u Banjaluci delegacija SDS-a i Liste za pravdu i red, koje su predvodili predsjednici Milan Miličević i Nebojša Vukanović, razgovarano je o saradnji dvije partije u narednom periodu.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here