Naslovna Republika Srpska SDS na izbore ide sa kandidatom za načelnika Doboja

SDS na izbore ide sa kandidatom za načelnika Doboja

0

Srpska demokratska stranka u Doboju izlazi sa odborničkom listom i sa kandidatom Cvijanom Filipovićem na ponovljene izbore 21. februara u Doboju, saopštio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

On kaže da su na današnjoj sjednici Predsjedništva u Doboju formirali izborni štab za izbore u tom gradu koji će danas krenuti sa radom.

„Na čelu Izbornog štaba biće članovi Predsjedništva Milan Miličević, Milan Radović, Rado Savić i Nemanja Vasić“, istakao je Šarović, navodeći da SDS očekuje dobre rezultate na ponovljenim izborima u Doboju.

On je rekao da se Predsjedništvo nije bavilo procjenom o broju mandata SDS-a u Doboju već da će Izborni štab uraditi analizu i predložiti dalje korake.

 „Ono što sa sigurnošću mogu reći da ćemo nakon ponovljenih izbora SDS u Doboju biti dio gradske skupštine“, zaključio je Šarović.

Predsjedništvo je jednoglasno isključilo Željka Babića iz članstva SDS-a.

„Danas je razgovarano i o konsolidaciji SDS-a. Predsjedništvo je danas raspustilo opštinsku organizaciju SDS-a u Laktašima i isključilo iz članstva poslanika Željka Babića“, kazao je Šarović.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: