Naslovna Politika SDS Trebinje opet pokazao humanost povodom Dana djeteta

SDS Trebinje opet pokazao humanost povodom Dana djeteta

0

Aktivi mladih i Aktiv žena Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Trebinje su, po ko zna koji put ove godine, pokazali humanost.

Ovaj put su povodom međunarodnog Dana djeteta 20. novembra, posjetili jednu porodicu u našem gradu koja ima četvoro djece, a lošijeg je imovnog stanja.

Iz Aktiva mladih i žena kažu da je poražavajuća činjenica da se o socijalno ugroženim kategorijama ne vodi više računa i da tim porodicama ne treba mnogo da bi bili zadovoljni, te navode da su djeci kupili garderobu, hranu i kozmetiku.

„Osmijeh na licu djece i roditelja je dovoljan signal da smo uradili pravu stvar na današnji dan koji zagovara jednaka prava za svako dijete kao što su pravo na obrazovanje, zdravstvenu njegu, hranu, igru, zaštitu i još mnogo toga. Svakom djetetu mora biti obezbijeđena mogućnost da dosegne najviše što može. Ružno je da se vlast ovih ljudi sjeti samo u predizbornoj kampanji kad kreću u skupljanje glasova“, kažu iz Srpske demokratske stranke.

Iz ovih Aktiva najavljuju u narednim danima i posjetu udruženju „Sunce nam je zajedničko“, sa željom da i njih usreće i uruče poklone povodom Dana djeteta.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube