20.7 C
Banja Luka

SDS upozorava na demografski sunovrat Kalinovika

Najbolji dokaz kada kreće sunovrat naše opštine jeste ovaj prikaz koji je sam dostavio načelnik opštine Radomir Sladoje – Deba (SNSD), kažu u SDS Kalinovika.

Totalno uništavanje i najgori scenario dolazi dolaskom crvenih sektaša na vlast prije tačno 17 godina, a rezultat te vlasti je vidljiv na svakom koraku gdje se okrenete.

Ovakve stvari ni najveći neprijatelji ne bi radili a kamo li oni koji su godinama vodili ovu opštinu i samo otimali i pljačkali ovu napaćenu opštinu.

Tužno je da su upravo ti funkcioneri ili razbojnici prvi sklonili svoju familiju u susjedne opštine, a u Kalinovik samo svrate uzgred, po platu.

Da se sve gasi i da je situacija gora od navedene potvrđuje i gašenje kulturnih i sportskih kolektiva, što potvrđuje da postajemo grad staraca i penzionera, koje vlast dovela na ivicu egzistencije, ali to i jeste cilj  ove okupacione sekte.

Tužna slika naše realnosti i pokazatelj šta grupa bahatih i egoističnih ljudi može uraditi kada izgubi razum i kontrolu sopstvenog uma, navodi SDS Kalinovika u svojoj fb-objavi.

ISTOK

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here