Naslovna Najnovije „Sine, okeane sam isplakala za tobom“ Mariji su rekli da joj je...

„Sine, okeane sam isplakala za tobom“ Mariji su rekli da joj je beba umrla po rođenju, a nakon 42 godine oni su se spojili

0

Majka i sin su se ponovo spojili prvi put od njegovog rođenja, 42 godine nakon što je bolnički radnik lagao i rekao joj da je umro po rođenju kako bi ga iskoristio za trgovinu djecom.

Džimi Tajden (42) snimljen je kako plače dok je grlio svoju majku, Mariju Anđeliku Gonzales tokom njihovog prvog susreta licem u lice u njenoj kući u Valdiviji, u Čileu, 17. avgusta.

– Zdravo, mama. Mnogo te volim – čulo se kako joj kroz suze govori.

Njegova ponovo pronađena porodica ga je dočekala i prvi put se ujedinio sa svojim krvnim srodnicima, koje čine njegova majka, četiri brata i sestra.

Džimi, advokat za krivična djela iz Ešburna, u Virdžiniji, dočekan je sa 42 balona, kako bi se označilo vrijeme koje je proveo odvojen od svoje čileanske porodice.

Takođe je viđen kako čvrsto grli dva svoja davno izgubljena brata, Pabla Leivu Gonzalesa i Džonatana Gonzalesa.

Advokat, koji je doveo svoju ženu Džoanu i njihove dvije kćerke, Ebu Džoj (8) i Beti Grejs (5), bio je oduševljen sastankom.

– To je izbacilo teret iz mene. Ugušila me je težina ovog trenutka. Кako zagrliti nekoga na način koji nadoknađuje 42 godine zagrljaja? – rekao je on u intervjuu poslije sastanka.

Ispričao je kako je izgledalo kada je prvi put razgovarao sa svojom davno izgubljenom majkom.

– Rekla mi je: “Sine, nemaš pojma o okeanima koje sam isplakala za tobom. Кoliko sam noći ležala budna moleći se da mi Bog dopusti da živim dovoljno dugo da saznam šta ti se dogodilo” – kazao je.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube