24.7 C
Banja Luka

SKANDAL! Dok su sveštenici služili parastos za 855 poginulih srpskih boraca, Dodik na istom mjestu zapjevao?!

Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. „Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi“ rekao je Dodik?! Nakon toga gromoglasno je zapjevao.

Na današnjem obilježavanju dana proboja koridora na Dugoj njivi kod Modriče gdje je tokom te akcije poginulo 855 boraca VRS i gdje je služen parastos za poginule, položenio je cvijeće i vijenci, a okupio se i veliki broj građana.

Ništa ne bi bilo čudno da na takvom tužnom skupu gdje je poginulo 855 boraca Vojske Republike Srpske i 14 policajca MUP Republike Srpske Dodik nije zapjevao?!

Govoreći o svemu i svačemu izvan konteksta događaja, Dodik se hvalio kako u Srpskoj ima posla, ali da niko neće da radi, da su neradnici na sve strane, da smo bogato i napredno društvo, te kako je on noćas legao u pola četiri (3:30) jer je, kako kaže „cijelu noć bio na fešti i pjevao“.

Govorio je da imamo više telefona nego ljudi, da telefon ima i nerođeno dijete, a tek o automobilima i da ne pričamo. Tako je rekao da u Banjaluci ima 234.000 vozila. „Kakva bijeda, ovdje niko neće ništa da radi“ rekao je Dodik?!

Nakon toga gromoglasno je zapjevao.

Pogledajte video:

(BN) Foto: BN

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here