Naslovna Najnovije Smjena direktorice škole zbog spota sa Kristijanom Golubovićem

Smjena direktorice škole zbog spota sa Kristijanom Golubovićem

0

Inspekcija Ministarsta prosvete Srbije poslala je danas dopis OŠ “Đura Jakšić” u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke škole Tamare Jelić, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da direktorka ove škole bude razriješena. Ona ima rok od pet dana da se izjasni o ovom izvještaju, saznaje N1.

Podsjećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gdje se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa Crni Cerak u učionici ove škole. Nakon što su roditelji učenika ove škole iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka škole izjavila je da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović i da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak na molbu glumice Srne Lango.

Takođe, nezadovoljni roditelji su već dvije nedjelje ispred škole protestovali, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog navedenog događaja.

N.N.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube