Naslovna Najnovije SNSD odbija da odgovori odakle im lični podaci građana Banjaluke

SNSD odbija da odgovori odakle im lični podaci građana Banjaluke

0

SNSD u Banjaluci u posljednjih mjesec dana pokrenuo je agresivnu kampanju pozivima na stranačke skupove koje je ta stranka održavala i održava u banjalučkim mjesnim zajednicama. Pozivi za te skupove građanima stižu na privatne adrese.

SNSD poziva na skupove

Ono što je sporno jeste to što SNSD pozive na stranačke skupove šalje građanima na privatne adrese čak i onim građanima koji nisu članovi SNSD-a a nikada toj stranci nisu ostavili nikakav svoj kontakt. Apsurdno je da je SNSD pozive na stranačke skupove slao preminulim licima ali i političkim protivnicima. Tako su se pozivom, između ostalih, pohvalili Jelena Trivić, Mladen Ivanić…

Nije poznato na koji način je gradski odbor SNSD u Banjaluci došao do adresa građana kojima su upućeni pozivi.

Gerila info prošle sedmice je kontaktirala gradski odbor SNSD-a u Banjaluci ali nam niko od lica sa kojima samo razgovarali nije mogao odgovoriti na pitanja u vezi sa pozivima i korištenjem ličnih podataka građana. Sugerisano nam je da pošaljemo pitanja elektronskom poštom ali odgovore ni na taj način nismo dobili.

Ono što je jasno jeste da SNSD kao politička organizacijja nema mogućnost uvida u lične podatke građana već je te podatke stranci morao da ustupi neko od ovlaštenih kontrolora koji zakonski imaju pravo uvida u adrese građana, u ovom slučaju.

GERILA info