Naslovna Najnovije SNSD poslao poruku Stanivukoviću: Ti si izborni gubitnik!

SNSD poslao poruku Stanivukoviću: Ti si izborni gubitnik!

0

– Iz Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka danas je saopšteno da su opozicione partije, a i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, prema volji građana, ubjedljivi gubitnici proteklih izbora i da je vrijeme da to prihvate.

U saopštenju je istaknuto da je partija iz koje dolazi gradonačelnik Banjaluke ubjedljivo izgubila na proteklim izborima na nivou Republike Srpske, kao i u Banjaluci.

„Građani su dali duplo više glasova listi SNSD-a od liste PDP-a za Parlamentarnu skupštinu u Izbornoj jedinici jedan i značajan broj glasova više listi za Narodnu skupštinu. Predsjednik Republike Srpske i srpski član Predsjedništva BiH takođe dolaze iz SNSD-a, i to s nedostižnim razlikama u broju glasova“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju je istaknuto da je SNSD-ova lista za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH osvojila više nego SDS, PDP i lista Nebojše Vukanovića zajedno i da bi bilo lijepo da ove podatke neko predoči Stanivukoviću.

„Stanivuković lično je dupli gubitnik. Izgubio je i u Banjaluci uništivši grad koji bi trebalo da vodi“, istaknuto je u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a podsjećaju da je Stanivuković danas, na opšte čuđenje javnosti, sebe proglasio pobjednikom proteklih izbora.

„Znamo da vječitom studentu Ekonomskog fakulteta brojevi nisu jača strana, ali postavlja se pitanje da li od prekomjernog broja zaposlenih savjetnika gradonačelnika Banjaluke niko nije umio ili smio da prvog čovjeka grada uputi u brojke na proteklim izborima“, navedeno je u saopštenju.

(Srna Foto: SNSD)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube