28.7 C
Banja Luka

SNSD sa koalicionim partnerima razmatra opoziv Stanivukovića (VIDEO)

SNSD sa kaoalicionim partnerima razmatra opoziv Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, rekao je danas Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a na konferenciji za novinare u Skupštini grada Banjaluka.

On je istakao da je u obilasku Gradske uprave dobio primjedbe najmanje 50 zaposlenih radnika koji su od njega tražili da se pokrene opoziv.

– Ovo je haos, ovdje nema gradonačelnika, nema načelnika odjeljenja – poručio je predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić.

Nakon razgovora sa Ninkovićem, Đajić je u obraćanju novinarima istakao da je razočaran stanjem u banjalučkoj Gradskoj upravi, a za sve je okrivio gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Optužio ga je da je u trenutku, kako je rekao, kada treba riješiti pitanje Akvane i pitanje termina naredne redovne sjednice parlamenta, otišao na odmor.

– On nije na službenom putu, on je na svojoj jahti sa svojim drugarima – uvjerava Đajić, a medijima je pokazao i fotografiju Stanivukovića, kako tvrdi, sa mora.

Naglasio je da njegova partija nikada nije odustala od ideje o opozivu gradonačelnika.

“Od toga nikad nismo odustali, ali moraćemo razgovarati sa svojim koalicionim partnerima”, rekao je Đajić.

Spremnost da pokrene opoziv, uz saglasnost partnera u Skupštini grada, istakao je i predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković. Kao i juče, i danas je za nefunkcionisanje lokalnog parlamenta okrivio Stanivukovića.

“Gradonačelnik je povukao sve dokumente, izbrisao sve obrađivače, zatim se potpisao na sve dokumente kao predlagač i na kraju se juče nije pojavio na Kolegijumu”, dodaje Ninković, prenosi BL portal.

Sa Đajićem se takođe složio da je, kako je rekao, gradonačelnik na odmoru, a ne na službenom putu.

“On nije na službenom putu već na ljetovanju, i na društvenim mrežama se javlja iz restorana i sa jahti. Zamislio je da na dugme upravlja Banjalukom, ali to neće reći”, poručio je Ninković.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here