28.7 C
Banja Luka

Srbija dobila čudo od igrača: Ibrović-Flečer dao golčinu, da svi vide zašto je u Junajtedu (VIDEO)

Edvard Ibrović-Flečer! Dobro zapamtite ovog momka, pošto je već na debiju za reprezentaciju Srbije do 16 godina pokazao šta zna i umije. Uzeo je loptu i u stilu Lionela Mesija „promiješao“ odbranu, zaludio protivničke igrače i onda postigao gol.

Ovakav pogodak rijetko se viđa na našim terenima, ali je supertalentovani fudbaler Mančester junajteda pokazao da nije slučajno u jednom od najvećih evropskih klubova. Bio je to gol koji je postavio konačan rezultat i ubjedljivu pobjedu protiv Crne Gore – 5:1.

Pored njega je na terenu bio i veliki talenat iz Arsenala Luis Zečević Džon. I jedan i drugi imali su emotivan trenutak pred početak meča kada su stavili ruku na srce tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Dobila je Srbija dva velika talenta.

Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovdje će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredjeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni„, rekao je direktor mlađih kategorija FSS Nikola Lazetić.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here