Naslovna Najnovije Srbija kao i uvijek posvećena jačanju dijaloga i saradnje sa CG

Srbija kao i uvijek posvećena jačanju dijaloga i saradnje sa CG

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dolaskom u Podgoricu na polaganje zakletve novog predsjednika Jakova Milatovića želio da ukaže poštovanje narodu i građanima Crne Gore.

„Želimo kao Republika Srbija da ukažemo poštovanje narodu i građanima Crne Gore i prisustvovao sam polaganju zakletve i inauguralnom govoru. Želimo Crnoj Gori sve najbolje u budućnosti, narodu i građanima također. U Srbiji će uvijek imati iskrenog prijatelja i partnera i to je sve“ , rekao je predsjednik Vučić.

 Na pitanje o utiscima susreta s Milatovićem rekao je da je već više puta razgovarao s njim.

 Razgovarao sam i jutros i već više puta telefonom s novim predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, rekao je Vučić.

„Srbija je, kao i uvijek do sada, posvećena jačanju političkog dijaloga i sveobuhvatne suradnje sa Crnom Gorom na dobrobit svih naših građana i cijele regije“, rekao je predsjednik Vučić.

 „Predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću poželio sam da sa mnogo truda i energije, za koju znam da će mu biti potrebna, obavlja ovu časnu i odgovornu dužnost, uvjeren da ćemo zajedno raditi na jačanju partnerstva i dobrih odnosa Srbije i Crne Gore“, naveo je predsjednik Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

(BN/Tanjug) Foto: Screenshot

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube