Naslovna Region Srbija se i danas oprašta od žrtava 2 masovna ubistva

Srbija se i danas oprašta od žrtava 2 masovna ubistva

0

– Srbija se i danas oprašta od žrtava dva masovna ubojstva u kojima je život izgubilo 17 osoba u školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i dva sela kod Mladenovca i Smedereva.

Danas je treći dan žalosti u Srbiji, a građani ostavljaju cveće i pale sveće na mestima zločina, ali i na trgovima i na drugim javnim mestima.

Poštu stradalima odaju i građani u regionu, au Crnoj Gori je danas Dan žalosti.

Danas će biti sahranjeno troje stradalih u Duboni kod Mladenovca. Juče su na beogradskim grobljima sahranjena četiri učenika i radnik obezbeđenja škole „Vladislav Ribnikar“, au Malom Orašju sahranjena su petorica mladića.

Zastave Srbije na institucijama spuštene su na pola koplja, a sve aktivnosti počinju odavanjem pošte nastradalima minutom ćutanja.

U sredu je u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu učenik sedmog razreda KK pucao i ubio osmoro učenika i radnika osiguranja i ranio šestoro đaka i jednu nastavnicu.

Nepunih 36 sati nakon tragedije u školi na Vračaru došlo je do novog masovnog ubojstva – naoružani mladić UB ubio je osam i ranio 14 ljudi u selima Malog Orašja kod Smedereva i Dubone kod Mladenovca. 

(Tanjug) Foto: Agencije 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube