Naslovna Najnovije Štab “Izbori 2021”: Policija dostupna građanima radi podnošenja prijava ili dobijanja neophodnih...

Štab “Izbori 2021”: Policija dostupna građanima radi podnošenja prijava ili dobijanja neophodnih informacija

Štab “Izbori 2021” Policijske uprave Doboj biće dostupan građanima radi podnošenja prijava ili dobijanja neophodnih informacija na ponovljenim izborima u tom gradu, koji se sutra održavaju.

Štab je aktivan od večeras od 20 časova do ponedjeljka, 22. februara, a građani se policiji mogu obratiti na brojeve telefona 053/242-251 ili 122, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da je, povodom ponavljanja lokalnih izbora, ova uprava organizovala rad lokacije za izdavanje ličnih dokumenata danas i u nedjelju.

Tada će od 7 do 19 časova građanima biti na raspolaganju referenti ličnih karata, prebivališta, boravišta i JMB, kao i akvizicija.

I Policijska uprava Zvornik formirala je Štab “Izbori 2021” za praćenje i obezbjeđivanje sutrašnjih ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

– Zadaci policije biće bazirani na pružanju bezbjednosti građana na terenu, kao i obezbjeđenju svih 18 lokacija na kojima će se vršiti ponovljeni izbori – rekao je ranije načelnik zvorničke Policijske uprave Aleksandar Vasiljević.

Vasiljević je istakao da će Štab “Izbori 2021” kontinuirano sprovoditi pripremne i planske aktivnosti kako bi predizborni, izborni i postizborni period protekao u redu, kao i da bi se održao povoljan bezbjednosni ambijent na području opštine Srebrenica.

On je izrazio očekivanje da neće biti bezbjednosnih problema na dan održavanja ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

U Srebrenici i Skelanima će danas i sutra, povodom održavanja ponovljenih lokalnih izbora, raditi službe za izdavanje ličnih dokumenata.

Srpska Info