Naslovna Izdvajamo Stanivuković od policije traži da se razotkrije lanac droge

Stanivuković od policije traži da se razotkrije lanac droge

0

– Ključno pitanje je lanac droge, kako neko iz tako visokog kruga dođe u poziciju narkotika. Treba pričekati institucije u razumnom roku. Ako ne budu reagovale, kao gradonačelnik Banjaluke, jer se radi na teritoriji Banjaluke, tražiću podatke i biti spreman s ljudima iz MUP-a napraviti sastanke… – kaže Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je da će institucijama odrediti razuman rok da riješe slučaj Marka Šukala, savjetnika Milorada Dodika, koji je uhapšen u subotu zbog posjedovanja teške droge.

“Ključno pitanje je lanac droge, kako neko iz tako visokog kruga dođe u poziciju narkotika. Treba pričekati institucije u razumnom roku. Ako ne budu reagovale, kao gradonačelnik Banjaluke, jer se radi na teritoriji Banjaluke, tražiću podatke i biti spreman s ljudima iz MUP-a napraviti sastanke. Jer, ova vrsta aktuelizuje takvu vrstu problematike.  Obavezujem se da ovo neće biti tema koja će trajati jedan ili dva dana”, rekao je Stanivuković.

Između ostalog, on je naveo da će tražiti podatke o racijama i pronađenoj drogi.

“Ako institucije odgovore, nema potrebe da glumim sudiju. Nema potrebe za lešinarenjem, ali je ovo bitno pitanje za sve u Banjaluci. Ako ne bude, moraću kao gradonačelnik da tražim informacije. Strpljen – spašen”, poručio je Stanivuković.

(BN/Raport.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: