Naslovna Najnovije Stanivuković saslušan zbog „slučaja Kajak terase“

Stanivuković saslušan zbog „slučaja Kajak terase“

„Radi se o tome da kajak postaje bastion koji simbolizuje ili pobjedu ili poraz“, kazao je gradonačelnik Banjaluke, koji je danas zbog „slučaja Kajak“ saslušan u policiji.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković saslušan je u policijkoj upravi zbog slučaja „Kajak terase“.

Ovaj put je saslušan zbog sumnje da je počinio dva krivična djela prilikom dovoženja bagera pred pomenuti restoran. Ovo nije prvi put da je gradonačelnik saslušan zbog slučaja Kajak.

U junu je saslušan u svojstvu osumnjičenog za krivična djela neovlašteno snimanje i fotografisanje restrana Kajak te ugrožavanje bezbijednosti vlasnika lokala Srećka Radišića i njegove porodice.

 „To je meni već 20 krivična prijava u mojoj političkoj karijeri, da čovjek dobije a da pritom nema ni jednu marku da pomisli da uzme a kamoli da je uzeo. Nemam nijednu aferu iza sebe ništa od toga“, kazao je Stanivuković i dodao da se radi o političkom pritisku.

„Radi se o tome da kajak postaje bastion koji simbolizuje ili pobjedu ili poraz. Ako porušite to vi rušite temelje privatne koruptivne zemlje i države koju grade i zato je toliki pritisak. Oni ne daju svom Inspektoratu i ministarstvima „Golićkama i drugim srebrenjacima“. Gradonačelnik ide četiri puta u policju po četiri krivična djela zato što se bori da sačuva gradsko zemljište. Oni koji su nelegalno sagradili i uzeli milione i nadogradili dva sprata, porodica Radišić i Grand Trade, nelegalno sagradili dva sprata niko ne zove“, kaže Stanivuković.

(BN)