Naslovna Najnovije Stanivuković: Skupštinska većina odbila investiciju od 60 miliona KM (VIDEO)

Stanivuković: Skupštinska većina odbila investiciju od 60 miliona KM (VIDEO)

0

Odlukom skupštinske većine na skupštinskim komisijama, mi ulazimo u još jednu nepovoljnu situaciju za naš grad i građane. Oni su danas odbili investiciju vrijednu 60 miliona KM, te su odbili mogućnost da se raspiše javni poziv o ulaganju u poslovnoj zoni Ramići.

Rekao je ovo na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, ističući da bi od ove investicije za dvije godine izvoz bio više od 80 miliona KM.

“Vi znate da nijedna gradska, a ni republička vlast nije se mogla pohvaliti nijednom investicijom. Napornim pregovorima došli smo u situaciju da investitori hoće da ulažu u poslovnu zonu Ramići. Pripremili smo sve tačke, međutim to nije prošlo ni komisiju, a kamoli da dođe na sjednicu Skupštine. Ovo više ne da nije normalno, postalo je bizarno”, rekao je Stanivuković.

Kako je istakao, na svijetu ne postoji nijedan političar koji je protiv investitora i da su oni ponikli samo u Banjaluci.

“Svojom odlukom su glasali protiv radnih mjesta. Ako neko odbije ove tačke dnevnog reda, nema ništa drugo”, istakao je Stanivuković.

Šta je još rekao Stanivuković o predstojećoj sjednici Skupštine grada, te odnosima sa skupštinskom većinom, pogledajte u video prilogu: