Naslovna Najnovije Stefan otkrio detalje nestanka na Beljanici

Stefan otkrio detalje nestanka na Beljanici

0

Stefan Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, više od 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je strepela za sudbinu dvoje mladih, dok je veliki broj policajaca i volontera tragao za njima.

Nakon što su pronađeni, Stefan Rusov je rekao da ih je stigao umor, ali da je sada sve u redu.

– Malo me je sada popustio adrenalin, i sustigao me je umor. Dobro smo i Milica i ja, sve je sada u redu – rekao je Stefan za „Novosti“, i dodao:

– Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu. Bio je mrkli mrak, samo smo uleteli unutra. Mislili smo da ćemo naći neke meštane u okolini, međutim svuda je pustoš tamo, nije bilo apsolutno nikoga – rekao je on.

Mladić je rekao da se kola nisu pokvarila, već su tokom vožnje naleteli na duboki sneg, pa da ne bi trošili gorivo na grejanje, rešili su da se sklone na sigurno, u kolibu.- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u potrazi, i medijima koji su digli buku i na taj način pomogli potragu – rekao je na kraju Stefan. U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4 Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac. Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Benjanice.

(Novosti)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube