Naslovna Najnovije Stojimirović: Napad bio stresan, razmotrićemo učešće na budućem turniru

Stojimirović: Napad bio stresan, razmotrićemo učešće na budućem turniru

0

Sekretar beogradskog Fudbalskog kluba „Zvezdara“ Ivan Stojimirović rekao je da je napad na roditelje i djecu iz Srbije koja učestvuju na fudbalskom turniru u Sarajevu bio stresan, ali da su sada bezbjedni, te da će ubuduće razmotriti učešće u svakom turniru.

„Bezbjedni smo svi, djeca igraju, nastavlja se turnir, pobijedili su u dvije utakmice, nastavljaju dalje, po završetku tih utakmica, vratićemo se za Beograd. I policija je prisutna u hotelu, tako da nema nikakvih problema. Najbitnije je da su djeca bezbjedna i da igraju fudbal“, rekao je Stojimirović.

On je naveo da djeca srećom nisu bila prisutna kada se dogodio napad, nego su bili u drugom dijelu hotela.

„Tako da nisu vidjeli to što se desilo. I brzo se smirila situacija. Poslije roditeljskog sastanka sa predstavnikom članova kluba, odlučili smo da djeca ostanu na turniru i da odigraju utakmice, za to su izborili svoj plasman“, rekao je Stojimirović.

On je dodao da je lokalna policija odradila svoj posao, a dobili su podršku i iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Što se tiče učešća u daljim takmičenjima u Sarajevu, Stojimirović je rekao da će svaki turnir biti dobro razmotren, prije svega, zbog bezbjednosti djece.

„Bez obzira da li je to neki mali ili veći turnir, biće prije svega bezbjednost djece na prvom mjestu“, rekao je Stojimirović i dodao da očekuje da će se u Beograd vratiti oko ponoći.

Jedna osoba iz Beograda povrijeđena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je juče napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera Fudbalskog kluba „Zvezdara“ iz Beograda koji učestvuju na međunarodnom turniru.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube