Naslovna Republika Srpska Banjaluka Stric i bratić prodavali marihuana: Otkrivamo detalje policijske akcije „Venera“ u Banjaluci

Stric i bratić prodavali marihuana: Otkrivamo detalje policijske akcije „Venera“ u Banjaluci

0

Siniša Gatarić (44) i njegov bratić Nemanja Gatarić (24) uhapšeni su u policijskoj akciji „Venera“ zbog sumnje da su se bavili prodajom narkotika, otkriva Srpskainfo.

Podsjetimo, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, realizovali su operativnu akciju  „Venera“ koja je usmjerena na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

– U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Banjaluke, koje koriste osumnjičeni, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto ukupno oko 400 grama marihuane, puška, određena količina municije, digitalna vaga, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Takođe, na jednoj od lokacija, pronađena je i improvizovana prostorija sa opremom za vještački uzgoj marihuane.

Izvor Srpskainfo pojasnio da je da policija došla do informacija da se Siniša i Nemanja Gatarić bave prodajom narkotika.

– Prilikom pretresa većinu oduzete droge policija je pronašla kod Siniše. Takođe, kod njega je pronađena i puška – pojasnio je izvor Srpskainfo.

On je dodao da je oprema za proizvodnju droge pronađena na gornjoj etaži Sinišine kuće.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube