Naslovna Izdvajamo Sumnjam da je pokušaj ubistva naručen, a da je bio uspješan bila...

Sumnjam da je pokušaj ubistva naručen, a da je bio uspješan bila bi radost u SNSD-u

0

Stanić sumnja da su politički motivi oružanog napada na njega i da je to bilo naručeno. „Da je uspio da me ubije u SNSD-u bi večeras bila radost“, kaže Stanić.

Miladin Stanić, šef poslaničkog kluba SDS-a u NSRS, kaže da je na njega pucano iz političkih razloga i da je policija dala krivu informaciju da se radi o neriješenim imovinskim odnosima. Sumnja da je „ubistvo naručeno“.

„Nemam nikave neriješene odnose“, tvrdi Stanić i dodaje da se pucnjava na njega desila oko 16:45 časova na javnom putu u opštini Prnjavor.

On je otkrio da je na njega pucao Petar Stanić, koji je zagriženi SNSD-ovac i koji je rekao, nakon lokalnih izbora, kada je pobijedio načelnik SNSD-a u Prnjavoru: – Da sada može raditi šta hoće!

„Više puta sam upozoravao poliicju ali niko ništa nije radio“, kazao je Stanić i dodao da u policiji nije dao izjavu jer im ne vjeruje.

„Izjavu ću dati nadležnom tužiocu i ne bi bio iznenađen da je ovo bilo naručeno da me ubije“, kaže Stanić.

On dalje navodi da mu je nedavno i šef poslaničkog kluba SNSD-a u NSRS Igor Žunić rekao: – Vidjećeš kada ti se mi nakačimo…

On sumnja da je ubistvo naručeno iz redova SNSD-a.

„Da je uspio da me ubije u SNSD-u bi večeras bila radost“, kaže Stanić.

Stanić je inače žestoki kritičar vlasti SNSD-a zbog čega je, takođe, u NSRS verbalno bio napadnut i od člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Iz poliicje Srni su saopštili da je P.S. 69 uhapšen zbog sumnje da je u Kremni kod Prnjavora danas pucao iz pištolja na M.S. /60/.sa kojim ima neriješene imovinske odnose oko lokalnog puta.

Pucnjava se desila oko 16:45, nakon čega su službenici Policijske stanice Prnjavor izašli na mjesto događaja.

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a P.S. je lišen slobode.

Stanić kaže da je odbio da da izjavu policiji, jer im ne vjeruje i da će to učiniti kod nadležnog tužioca.

Vjeruje da se radi o poltičkim motivima i da je u pitanju naručeno ubistvo.

„Policija je, iako se izvlačila i minimizirala sve ovo, pronašla čaure, pištolj… Ja sam ostao živ, samo me je jedan metak zakačio za prst desne ruke iako je više njih ispaljeno“, kazao je Stanić u izjavi BN-u.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: