30.7 C
Banja Luka

Svi slobodoumni ljudi treba da dignu glas protiv vandalizma lažnog predsjednika

„Jučerašnje prijetnje lažnog predsjednika pojedinim medijskim kućama i novinarima dio su gotovo svakodnevnih iživljavanja nad neistomišljenicima. Njegove prijetnje su sve opasnije i samo je pitanje trenutka kada će neko od novinara koji nisu dio Dodikovih medijskih falangi biti napadnut“, poručila je danas predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Ona najoštrije osuđuje crtanje mete na čelo novinara koji nisu po Dodikovoj mjeri pogotovo lažno i neosnovano povezivanje medija sa navodno nelegalnim tokovima novca.

„Moja porodica i ja bili smo žrtva iste vrste linča kada je režim na čelu sa lažnim predsjednikom plasirao laž o navodnih 10 miliona dolara koje sam dobila od američke administracije za potrebe predsjedničke kampanje. Nažalost takvu gnusnu laž plasirali su preko zarobljenog javnog servisa RTRS, zbog čega su dobili tužbu za klevetu.“

Trivićeva navodi tu laž i mnoge druge laži o navodnom rušenju i obojenim revolucijama, nije zaboravila, niti će.

„S tom metom hodam i danas, ali za razliku od lažnog predsjednika, ja hodam slobodno jer građani znaju da je priča o 10 miliona dolara gnusna laž, kao što je laž i ono što je juče izgovorio na sramnoj pres konferenciji. Svako crtanje mete na čelo bilo kome u tom smislu je samo korak unazad od slobodnog i uređenog društva kojem težimo.“

Zato svi, navodi ona, slobodni ljudi, mediji intelektualci, građani, radnici, svi, treba da dignu svoj glas protiv vandalizma koji se plasira primarno od strane lažnog predsjednika, koji je zbog vlastite pogubne politike upao u probleme u kojima mu je svako drugi kriv, samo on ne, iako je najveći generator kriza u BiH upravo on i režim na čijem je čelu.

(BN) Foto: BN

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here