29.7 C
Banja Luka

“Ta priča je podrška o njegovom kriminalu” Đajić o najavi Stanivukovića da je osigurao donaciju za usvajanje rebalansa ovogodišnjeg budžeta grada

Moguća je samo višemilionska podrška kriminalu gradonačelnika, rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić komentarišući večerašnju najavu Stanivukovića da je osigurao donaciju umjesto kredita za usvajanje rebalansa ovogodišnjeg budžeta grada Banjaluka.

Povodom najave Draška Stanivukovića da je pronašao donaciju od 6 miliona maraka pomoći Banjaluci moram da istaknem da to nije pomoć našem gradu već pokrivanje kriminala Draška Stanivukovića koji je toliko para samovoljno potrošio na nepotrebne projekte. Ako nije tako onda pozivamo donatora da nam ta sredstva uplati prvog radnog dana sljedeće godine, a ne baš sutra – ističe Đajić za BL portal.

Kako tvrdi, uplatom baš sutra navodni donator je saučesnik u kriminalnim radnjama u Banjaluci.

– Sutra za 9 časova pozvao sam sve odbornike na konsultativni sastanak kao i predsjednika Skupštine da zakaže sjednicu na kojoj bi se usvojio rebalans sa 6 miliona KM donacija koje smo pronašli za Banjaluku! Da vidimo koji razlog će pronaći da i ovo odbiju?! – napisao je gradonačelnik Banjaluke.

Napomenuo je da su donacije eksterni izvori finansiranja sa kojima Banjaluka može da, na najuspješniji način, završi ovu kalendarsku godinu.

-Da li će i ovo odbornici SNSD-a i njegovi sateliti odbiti? Važno je da građani znaju – istakao je Stanivuković još ne otkrivajući ko su donatori koji će osigurati Banjaluci dodatnih šest miliona maraka.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here