Naslovna Najnovije Tajno „krštenje“ i sastanak Draška u vladinoj vili na Jahorini

Tajno „krštenje“ i sastanak Draška u vladinoj vili na Jahorini

0

Svjestan nezadovoljstva, ogorčenosti, reakcija naroda i javnosti na njegove učestale sastanke sa čelnicima režima, gradonačelnik Banjaluke Draško Simbioza Stanivuković počeo je da se krije i tajno sastaje sa čelnicima režima. Tako je ove sedmice tajno, sa kapuljačom na glavi, posjetio luksuznu vilu Vlade Republike Srpske na Jahorini, koju koristi za sastanke Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Radovan Višković, prenosi Nebojša Vukanović.

Da ne bi špekulisao i iznosio detalje tajnog sastanka, koji se dogodio prije nekoliko dana, početkom ove nedelje, gradonačelnik Banjaluke bi trebao da izađe u javnost i odgovori sa kim se sastao, šta je bila tema razgovora i šta je  dogovario?

Takođe gradonačelnik Banjaluke bi trebao da odgovori da li su on, i članovi njegove porodice, nedavno kupili vozilo „Mercedes G klasa AMG“ koji su platili 350 000 maraka, i kako je podvižnik bez plate ?

Sramna izjava Simbioze Stanivukovića o krštenju, sestri, djetetu i vezama sa režimom je toliko bljak da se ne želim na nju osvratiti jer nije vrijedna komentara.

U nstavku video prilog…

(Nebojša Vukanović)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube