Naslovna Najnovije Tempiran napad Cicke Bjelice na Mladena Bosića

Tempiran napad Cicke Bjelice na Mladena Bosića

0

Lider Liste za pravdu i red i šef poslaničkog kluba te liste u NSRS Nebojša Vukanović u tekstu objavljenom na svom blogu je naveo da nema ni trenutka sumnje da je Milovan Bjelica Cicko kod svojih prijatelja (na jednu lokalnu televiziju u vlasništvu porodice Dodik) otišao po zadatku, da pokuša kreirati javno mnjenje, u skladu sa svojim skromnim utjecajem i mogućnostima, da je koalicija i saradnja SDS-a i opozicije sa SNSD-om dobra i nužna, pa toplo preporučuje ‘svojoj’ stranci, čiji je formalni član iako je suštinski čovjek od povjerenja i zadatka Milorada Dodika.

Vukanović ističe da je „Cicko veličao Dodika bolje i snažnije od većine SNSD-ovaca, isticao kako je tobož veliki državnik, da vodi savršenu politiku, koju je preuzeo od SDS-a, da se mora njime sarađivati“, pohvalio Draška Stanivukovića, a onda grubo i brutalno izvrijeđao i napao bivšeg predsjednika SDS-a Mladena Bosića, da je tobože „skrenuo sa kursa“ SDS i da je odgovoran za trenutno teško stanje u stranci.

Vukanović podsjeća da je „licemjerni Cicko podijelio Bosića dok je bio na čelu SDS-a, kao prije toga Radovanu i Draganu Čaviću, izjavljivao – kako je sam Bog poslao Bosića da spasi SDS nakon debakla na izborima 2006. godine“.

Dalje u tekstu ukazuje da je Cicko promijenio ploču nakon povlačenja Bosića sa čela Srpske demokratske stranke 2016. godine i nakon višegodišnjeg korištenja i poltronisanja počeo da ga napada.

“Nema ni trenutka sumnje da je Cicko poslat od strane vladajućih struktura na ATV, da je Bosića namjerno targetirao jer je na velikog protivnika bilo kakve saradnje sa SNSD-om, a to nikako ne odgovara režimu koji želi da se usisa, uguši i kontrolira svaki džep. otpora tiraniji i nasilju totalitarnog sustava”, navodi Vukanović i dodaje;

“Dodik je po dolasku na vlast odmah uspostavio vezu i napravio tajni pakt sa najcrnjim i najmračnijim kriminalnim i udbaškim strukturama u SDS-u, a onda ih je po potrebi izvlačio i na mig slao da zabiju nož u leđa Partiji koja ih je stvorila, kad god mu je bilo potrebno da opstane na vlast, unese razdor i smutnje u protivničke redove, te zbuni narod i izazove apatiju“.

Navodeći imena brojnih, među kojima su i dva predsjednika te stranke koje su iz SDS-a prešle u SNSD, Vukanović s žaljenjem konstatuje da nisu svi prešli i ostalo ih je još dosta, iu SDS-u i PDP-u, da rovare, spletkare, prave štetu i odrađuju prljav posao za svog šefa Milorada Dodika, čekajući pravi trenutak da u potpunosti skinu maske i uđu u crveno jato.

„Čast je kad vas pljuva i napada Cicko Bjelica i slični, jer je to pokazatelj koga se režim boji i da ste na pravom putu, ali zbog neupućenih i naivnih treba rasvijetliti stvarnu pozadinu, da narod ne bi bio u zabludi. Bez lustracije i katarze nema oporavka, a lažni opozicionari, poput Cicke Bjelice, najbolji su dokaz ispravnosti politike ili mi ili ne, izbjegavanja bilo kakve suradnje sa zlom i mafijom na vlasti, kao i njihovim satelitima i spavačima, jer je to jedini način da se dobije masovna podrška naroda i dobijem povjerenje“, završava tekst Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube