Naslovna Najnovije Težak udes vozača iz BiH, šteta veća od 120.000 KM

Težak udes vozača iz BiH, šteta veća od 120.000 KM

0

Vozač šlepera iz Bosne i Herecegovine (30) je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, doživio težak udes u blizini njemačkog Grebenšteta kada mu se kamion proklizao, usljed čega je došlo do prevratanja.

Do udesa je došlo nešto poslije 13 sati, a šleper je satima bio popriječen na putu između Grabenštata i Bergena, a saobraćaj na putu A8 je bio potpuno obustavljen i nijedan auto satima nije mogao da prođe u pravcu Salcburga.

Vozač je, prema pisanju njemačkih medija, nepovrijeđen, ali je u više navrata pregledan od strane medicinskih ekipa, prenosi crna-hronika.info

Na svu sreću, vozači koji su išli iza njega pratili su slijed događaja i na vrijeme su uspjeli da zakoče, tako da nije bilo nikakve lančane reakcije.

Njemački mediji prenose da je vozač prevozio ogromne rolne papira težine više od 10 tona.

Sam prizor na putu je bio prilično strašan, ali na kraju se ispostavilo da je pričinjena samo materijalna šteta. Naime, na kamionu je šteta oko 100.000 KM, a na saobraćajnoj signalizaciji i probijenim bankinama oko 20.000 KM.

Na teren su odmah izašli sve spasilačke službe i vatrogasci, koji su dežurali da ne bi došlo do zapaljenja šlepera, s obzirom da je prevozio papir.

Kolona vozila je u jednom momentu preusmjerena na alternativni pravac, a akcija rasčišćavanja terena završena je tek prije sat vremena.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube