28.7 C
Banja Luka

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Ubijen Brat  Ministra Vojina Mijatovića

Beograd, 26. maj 2024. – Prema nezvaničnim informacijama portala „Avaza“, danas poslijepodne u Beogradu je brutalno ubijen mlađi brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i federalnog ministra Vojina Mijatovića. Tragični događaj desio se na Karaburmi oko 15:10 sati, kada je nastradao pokušavajući da zaštiti svog maloljetnog sina.

Incident je počeo kada je grupa huligana napala maloljetnog sina Mijatovićevog brata. Hrabar pokušaj da odbrani svoje dete koštao ga je života, jer su napadači potom nasrnuli na njega i izboli ga nožem. Prema izjavama svedoka, scena je bila stravična, a napad su pratili krici i panika.

Policija je brzo reagovala, prilikom čega je osumnjičeni uhapšen na licu mesta. Istraga je u toku, a sve okolnosti i motivi napada se još utvrđuju. Prema saopštenju policije, više informacija biće dostupno nakon završetka istrage.

Vijest o tragediji duboko je potresla javnost u Bosni i Hercegovini i Srbiji, a posebno porodicu Mijatović. Ministar Vojin Mijatović, koji je u trenutku napada bio na službenom putu, odmah je krenuo za Beograd.

Ovaj tragičan događaj skrenuo je pažnju na problem nasilja na ulicama Beograda, posebno među mladima. Lokalni zvaničnici i građani izražavaju zabrinutost zbog učestalih incidenata u kojima stradaju nevini ljudi.

Porodica Mijatović zatražila je privatnost u ovim teškim trenucima. Ministarstvo unutrašnjih poslova obećalo je brzu i efikasnu istragu kako bi se svi odgovorni priveli pravdi.

Ova tragedija još jednom podsjeća na potrebu za jačanjem bezbednosnih mjera i prevencijom nasilja u društvu. Nadležni organi apeliraju na građane da budu oprezni i da prijavljuju sumnjiva ponašanja kako bi se slični incidenti ubuduće izbjegli.

Portal „Avaza“ nastaviće da prati razvoj događaja i o svemu blagovremeno informiše javnost.

(Vijesti Srpske)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here